Ogłoszenie konkursu na inicjatywy oddolne

wpis w: AKTUALNOŚCI, Uncategorized | 0

Ogłaszamy konkurs na inicjatywy oddolne na rzecz mieszkańców ulicy Darzyborskiej, w szczególności osiedla socjalnego. Działanie podejmujemy w ramach projektu współfinansowanego ze środków budżetowych miasta Poznania – "Centrum Inicjatyw Lokalnych Darzybór". Regulamin konkursu w pliku poniżej. Zachęcamy do zgłaszania swoich inicjatyw:)

Uwaga szkolenie !!!

wpis w: AKTUALNOŚCI, Uncategorized | 0

UWAGA SZKOLENIE !!! Fundacja ReStart, "Akademia Bliżej" Szkolenia-Coaching-Mediacje oraz Ośrodek Mediacji Fundacja Rozwoju "Synergia" zapraszają osoby chętne do udziału w odpłatym szkoleniu dającym uprawnienia do prowadzenia oddziaływań korekcyjno – edukacyjnych wobec osób stosujących przemoc w rodzinie (zgodnie z wymogami Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 22.02.2011 … Continued

Kochasz? Zadbaj!

wpis w: AKTUALNOŚCI, Uncategorized | 0

Jeśli Ty lub osoby z Twojego bliskiego otoczenia planują ciążę, są w ciąży lub właśnie urodziły dziecko, to właśnie dla Ciebie kierujemy nasze wsparcie:)

UWAGA KONKURS !!!

wpis w: AKTUALNOŚCI, Uncategorized | 0

UWAGA KONKURS !!! Wprowadziliśmy zmiany w terminach konkursu – termin składania ofert do 28.10.16r. a termin ogłoszenia wyników do dnia 31.10.2016r. Ogłaszamy konkurs pn. „Dla Siebie i Innych” Podejmij wyzwanie i zmień COŚ w swojej okolicy! Oto 5 prostych kroków: 1) Zaangażuj się sam/a lub w towarzystwie sąsiadów – … Continued